Sluta anlita dyra byråer – redigera video i iPhone

Visst vore det härligt att kunna redigera professionell video i iPhone? Video är ett effektivt verktyg för att skapa ett större engagemang, öka konvertering och bygga varumärke – men många yrkesverksamma kommunikatörer och marknadsförare upplever att det är för komplicerat att använda de professionella redigeringsverktyg som finns på marknaden. En undersökning från Clipsk och Sveriges Kommunikatörer visar att hela åtta av tio kommunikatörer tror att de kommer producera mer video på sin arbetsplats i framtiden, så det är en nödvändighet för alla verksamheter att hitta ett hållbart arbetsätt för videoproduktion.

Mer videoproduktion inhouse ställer nya krav 

Allt fler kommunikatörer konfronteras alltså med det ökande behovet för videoproduktion, samtidigt som det inte alltid finns budget att anlita experthjälp – eller tid och kompetens till att använda avancerade verktyg. En uppåtgående trend är därför att kommunikatörer själva producerar video för sociala kanaler och webbplatser, men många känner att det är svårt att få till det professionella resultat man är ute efter utan dessa avancerade verktyg och specialistkunskaper. Det är lätt att skrämmas av tanken att sitta i ett svårt redigeringsprogram, vilket många tror är ett krav för ett professionellt resultat, och försöka lägga till grafik, musikspår och undertexter. Men det behöver du inte göra!

Skapa video på språng med tekniken du har tillgänglig

Att skapa video ska vara både roligt och enkelt, utan att du ska behöva betala en förmögenhet för dyra kameror, tillbehör eller videoredigeringsprogram. Din mobil har en fantastisk kamera, och du kan använda den både på kontoret och när du är på språng! Utnyttja tekniken du har tillgänglig istället för att köpa in onödigt dyr programvara eller utrustning. Om du vill ta dina videoproduktioner till nästa nivå, lägg bara till en mygga (liten mikrofon som fästs på kläderna) och tänk på att få tillräckligt mycket ljus på personen du filmar. Dessa två knep, i kombination med tekniken i din iPhone, är allt du behöver för att få till professionell kvalitet på dina videoklipp.

Redigera video i iPhone med Clipsk

Många söker efter ett enkelt och smart sätt att skapa videoklipp med ett professionellt resultat. Med Clipsk app kan du redigera video i iPhone. Mixa och klipp ihop flera olika videoklipp samt lägg till både grafik, undertexter och flera ljudspår. Appen är designad av experter på videoproduktion med bakgrund från TV-branschen i samarbete med kommunikatörer, så att precis de funktioner du behöver i din yrkesroll finns med – varken fler eller färre! Allt för att du på ett intuitivt sätt ska kunna klippa ihop professionella filmer anpassade för webben enkelt och snabbt, utan att tumma på kvaliteten. 

När du köper Clipsk till din arbetsplats säkerställer vi att du får bästa möjliga resultat genom en grundlig onboarding och introduktion till alla funktioner. Om du behöver vidare hjälp finns steg-för-steg-guider för hur du använder appens alla funktioner på vår hemsida. Du kan även som tillval få ytterligare support och personlig hjälp från vårt team.

PS. Båda videofilmerna i den här artikeln är producerade med Clipsk!