Fem funktioner + rätt grafisk profil – varken mer eller mindre

Skriv och placera text på mobilfilm

Textverktyget ger dig tillgång till flera typsnitt, bold och italic. Du kan även byta färg på text och bakgrundsplatta. I verktyget kan du välja att skriva direkt eller klistra in text, om du t ex har ett svårstavat namn eller en korrekturläst text som du snabbt vill lägga in i en film.

Undertext för ökad tillgänglighet

Du undertextar snabbt dina mobilfilmer genom att antingen skriva eller tala in texten med hjälp av iPhones Siri. Undertexten finns i två olika stilar, en klassisk samt en vit text med en lite högre och tätare font. Undertexten kan du välja att få inbränd i filmen eller som en separat SRT-fil, vilket gör att texten blir valbar för tittaren.

Mer om webbdirektivet

Placera bilder i din film

Från bildarkivet i din telefon kan du enkelt hämta stillbilder, loggor, trådikoner osv, som du vill använda i din film. Med hjälp av professionella animationer kan elementen komma in i bild på ett kreativt och snyggt sätt. Formaten jpg och png stöds av Clipsk.

Pilar, pratbubblor och pajdiagram

I Clipsk finns ett snyggt litet bibliotek med grafiska element som är perfekta för att förstärka din films budskap och innehåll. Här hittar du upp- och nedåtgående kurvor, ramverk, stjärnor och en hel del annat. Du kan välja färg och lägga till animationer som gör resultatet både kreativt och proffsigt.

Dölj misstagen eller förstärk synligheten

Genom att lägga oskärpa på en del av, eller hela bilden, kan du dölja detaljer eller personer. Oskärpa kan även användas för att låta text framträda ännu bättre. I Clipsk justerar du enkelt storlek och täthet på oskärpan, för att sedan placera den över de personer eller föremål som ska döljas.

Din grafiska profil – alltid tillgängligt

När du beställer Clipsk företagspaket ingår en mapp där du kan placera din grafiska profil. På så sätt har du, och alla i organisationen som använder Clipsk, alltid loggor, trådikoner och andra grafiska element nära till hands i mobilen. Mappens innehåll kan du dessutom justera hur du vill med hjälp av Clipsks lättanvända Administrationsverktyg på webben.

Nyheter och inspiration

Se hur du kan jobba med Clipsk.